Благодійний проєкт “Діалог з психологом-психотерапевтом” та елементи дуальної освіти – ПРОДОВЖУЄТЬСЯ!!!

Благодійний проєкт “Діалог з психологом-психотерапевтом” та елементи дуальної освіти – ПРОДОВЖУЄТЬСЯ!!!

28 жовтня 2021 р., в рамках підписаного договору кафедри соціальної роботи та психології (в. о. завідувача кафедри – Палилюлько О.М., к.істор.н., викладач) НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут» (в.о.ректора – Тріпак М.М., к.е.н., доцент, заслужений працівник освіти України) з психотерапевтом Міжнародного товариства Кататимного переживання образів та імагінативних методів в психотерапії і психології (МТКПО), Інституту розвитку символдрами і глибинної психології (ІРСГП) Людмилою Антонівною Липовською та у рамках реалізації благодійного професійного проєкту, відбулось заняття зі студентами інституту на тему: “Як започаткувати приватну діяльність психолога”.

Студенти здобули безцінні знання та практичні поради щодо організації роботи у професійній діяльності. Приємно, що саме завдяки такому проекту співпраці студенти Інституту спеціальностей 231 “Соціальна робота” та 053 “Психологія” продовжують професійно зростати, спілкуватись із практиками-професіоналами, здобувають практичні навики.

Дякуємо Людмилі Антонівні за актуальні й цікаві теми, високий професіоналізм та сучасний формат спілкування. Бажаємо успіхів та наснаги у професійній діяльності!


Translate