Відбулася зустріч в.о. ректора Тріпака Мар’яна Миколайовича із паралімпійською збірною з волейболу сидячи

Відбулася зустріч в.о. ректора Тріпака Мар’яна Миколайовича із паралімпійською збірною з волейболу сидячи

Возможно, это изображение (7 человек, в том числе Marian Mukolajovuth Tripak и Ирина Гарбарец, люди стоят и в помещении)Відбулася зустріч в.о. ректора Тріпака Мар’яна Миколайовича к.е.н., доцента, заслуженого працівника освіти України та в.о. директора Гарбарець Ірини Алініївни із паралімпійською збірною з волейболу сидячи, а саме: Настя Владичинська, Кароліна Дімітрішина, Катя Ільчук, Андріана Долина та їх тренером Погорецькою Ольгою Феофанівною Ольга Погорецька.
Адміністрація навчального закладу побажала успіхів на змаганнях у Чемпіонаті Європи, який проходитиме в Туреччині з 15.10.2021 по 24.10.2021.
Наші прекрасні дівчата знайте, ви найкращий! Ніколи не падайте духом, не втрачай свою впевненість і цілеспрямованість! Нехай спортивний азарт супроводжує Вас по життю, допомагаючи бути сильними і витривалими! Будьте щасливими і позитивними, ми пишаємося Вами!
Спорт – це воля, характер, сила. Те, що ви у нас є, – це велика гордість для нас усіх. Виступаючи на спортивних змаганнях, думаєш перш за все про своїх близьких людей, про те, як вони тебе зустрінуть і як вони пишатимуться тобою. І чим вищий рівень змагань, тим вища відповідальність. Сподіваюсь, що ви свої здібності зможете екстраполювати на всю країну, бо Україна завжди пишалася своїм сильним вольовим народом.
Любі дівчата пам’ятайте, що спорт потрібен не лише, аби перемагати, а й для того, щоб загартовувати власний характер, волю, вчитися поважати усіх – тренера, партнера, конкурента. Перед початком таких важливих для вас змагань хочемо побажати всім витримки та натхнення, віри в себе та власні сили, підтримки рідних та тренера! Ми переконані, що ви гідно представите наш навчальний заклад та нашу країну на міжнародній арені, збагачуючи спортивну славу України. Нехай ваш приклад надихає однолітків, а перемоги та звершення звучать в усьому світі!
Будьте сильними і не зупиняйтеся на досягнутому!
Бажаємо вам переможного духу боротьби, видатної спортивної кар’єри, успіхів та здобутків.

Translate