30 вересня в Кам’янець-Подільському Державному Інституті відбулось урочисте відкриття реабілітаційно-медичного центру НРЗВО «КПДІ».

30 вересня в Кам’янець-Подільському Державному Інституті відбулось урочисте відкриття реабілітаційно-медичного центру НРЗВО «КПДІ».

30 вересня в Кам’янець-Подільському Державному Інституті відбулось урочисте відкриття реабілітаційно-медичного центру НРЗВО «КПДІ». На відкритті були присутні адміністрація закладу, здобувачі освіти інституту, науково-педагогічні та педагогічні працівники закладу. З вітальним словом до усіх присутніх звернувся Тріпак Мар’ян Миколайович, в.о. ректора НРЗВО “Кам’янець-Подільський інститут”, к.е.н., доцент, заслужений працівник освіти України. На захід завітав поважний гість – Ігор Марчук, Народний депутат України, який повсякчас підтримує інститут у втіленні інноваційних проектів та ідей. Також на зустрічі був присутній Отець Сергій, настоятель Української православної церкви Святого Миколая Чудотворця, який благословив добру справу – відкриття важливого центру для здобувачів освіти інституту. Реабілітаційно-медичний центр інституту сьогодні – це високопрофесійний колектив медичних працівників, реабілітологів, якісне та доступне медичне обслуговування і реабілітація здобувачів освіти в комфортних умовах. Тут «стоять на варті» здоров’я вихованців інституту. Тут гостро усвідомлюють свій обов’язок перед молодими людьми з інвалідністю. Після урочистого відкриття для учасників заходу була проведена екскурсія новоствореним реабілітаційно-медичним центром інституту. Вітаємо!


Translate