Привітання ректора

Привітання ректора

Дорогі першокурсники! Юнки і юнаки славної України!

Ви піднялися на нову життєву сходинку ― стали студентами НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний  інститут» ― у знаменний для України, Хмельницької області, міста Кам’янця-Подільського та нашого вищого навчального закладу рік: 2021-ий. Попри усі негаразди і катаклізми, які супроводжували нас у цьому році, пам’ятаймо лише яскраві і світлі дати, святкові, щасливі й радісні моменти: 30 років Незалежності України, 50 років функціонування нашого навчального закладу, який, пройшовши шлях від планово-економічного технікуму до коледжу, сьогодні є інститутом, і ви змогли вступити на рівень молодшого спеціаліста та рівень бакалавра…

Ми вітаємо на благодатній подільській землі ― у стінах  Кам’янець-Подільського державного інституту ― першокурсників-представників більше 15-ти  областей різних реґіонів України: центрального (Вінницької, Полтавської, Черкаської), північного (Житомирської, Київської, Чернігівської), південного (Одеської, Херсонської), східного (Харківської), західного (Волинської, Івано-Франківської, Рівненської, Хмельницької, Чернівецької) тощо. Упевнені, що ви ніколи не пошкодуєте про свій вибір, адже саме для вас ми ростемо у своїх здобутках, саме для вас ми удосконалюємо своє викладання, створюємо нові аудиторії, поновлюємо навчальні кабінети та поліпшуємо навчально-матеріальну базу. Саме для вас ми доклали максимум зусиль, щоб отримати  статус інституту, аби ті студенти, які здобувають фах молодшого бакалавра, змогли продовжувати навчатися на бакалаврському рівні у звичному рідному середовищі. Саме для вас ми забезпечили такі навчально-виховні умови, завдяки яким змогли успішно пройти акредитацію усіх спеціальностей.

Наші наймолодші студенти! Ви обрали навчальний заклад, у якому не тільки успішно навчають, у якому створені умови для розвитку й саморозвитку здібностей і захоплень, самовдосконалення, долучення до науки, творчості, волонтерства, ― це навчальний заклад, у якому дбають про ваше здоров’я,  повсякденно забезпечують оздоровлення й реабілітацію, зміцнюють фізичні можливості і поліпшують самопочуття. Ви матимете змогу вдосконалювати і розвивати свої спортивні досягнення, адже студенти нашого навчального закладу є учасниками та неодноразовими переможцями спортивних змагань різних рівнів: Всеукраїнського, Європейського, Олімпійського.

Незалежно від того, який фах ви здобуватимете: економічного, соціального, психологічного спрямування ― ви пізнаєте щасливі веселі роки студентського життя, отримаєте глибокі і міцні знання для того, щоб стати відмінним фахівцем.

Окремо висловлюємо подяку вашим рідним, близьким, тим, хто підтримав ваш вибір вищого навчального закладу для здобуття освіти ― НРЗВО «Кам’янець-Подільського державного інституту».

Успіхів у навчанні, глибоких знань, перспективного майбуття, гарних друзів-студентів і друзів-викладачів, здійснення усіх мрій і бажань! Щасливих вам студентських років!

До зустрічі 1-го вересня 2021 року у стінах Кам’янець-Подільського державного інституту!

З повагою, в.о. ректора інституту, к.е.н., доцент,
Заслужений працівник освіти України
ТРІПАК МАР’ЯН МИКОЛАЙОВИЧ


Translate