Відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція

Відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція

01 червня 2021 року відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Професійна підготовка фахівців в Україні: історія і сучасність», присвячена 50-річчю від дня створення Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу.
До участі у конференції долучилась наукова спільнота, представники вищих навчальних закладів України та закордону.
У заході розглядалось широке коло актуальних питань сучасної освіти: сучасні практики підвищення якості вищої освіти, теоретична та практична підготовка майбутніх фахівців, акредитація ОПП, студентське самоврядування в історичному дискурсі, академічна доброчесність та плагіат, академічна культура та дистанційна освіта, інформаційно-комунікаційні засоби навчання, гібридні загрози та діяльність вищих навчальних закладів в умовах сучасних загроз, сучасні проблеми функціонування студентського самоврядування та вплив документально-художніх візій історичних подій, оглядів, заходів на сприйняття історичних фактів молоддю та ін.
Щиро дякуємо організаторам за неймовірний захід, який об’єднав науково-педагогічних та педагогічних працівників, здобувачів освіти навколо проблем сучасної вищої та передвищої освіти, сприяв обміну ефективним досвідом різних навчальних закладів.
Дякуємо усім учасникам заходу за змістовні та наукові доробки, які були презентовані під час заходу та сподіваємось на плідну співпрацю!

Сьогодні, 01 червня 2021 року відбувається Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Професійна...

Опубліковано Подільськієм Коледжем Вівторок, 1 червня 2021 р.

Translate