Вітаємо!!! Вийшов друком “Практикум з української мови”

Вітаємо!!! Вийшов друком “Практикум з української мови”

Вітаємо!!! Вийшов друком “Практикум з української мови”,  укладач – Колісник Марина Ігорівна (викладач кафедри фундаментальних та спеціальних дисциплін).
Мета навчального посібника – допомогти майбутнім учасникам зовнішнього незалежного оцінювання підготуватися до виконання тестових завдань з української мови. Матеріали збірника укладено відповідно до чинних програм з української мови.
Посібник складається з десяти змістовних модулів. Кожен з них має таку будову: спочатку в доступній, стислій та зручній для засвоєння формі викладено необхідний теоретичний матеріал, проілюстрований прикладами. Після пояснення запропоновані вправи й завдання в тестовій формі до кожної теми, виконавши які кожний матиме можливість систематизувати знання.
Навчальний посібник стане в пригоді студентам під час вивчення відповідних тем, адже посібник містить значну кількість завдань, виконання яких дасть можливість набути практичних умінь і навичок з української мови.
Матеріали посібника можна використовувати під час проведення занять, а також для додаткової самостійної роботи студентів.

Вітаємо!!! Вийшов друком "Практикум з української мови" , укладач - Колісник Марина Ігорівна Марина Колісник (викладач...

Опубліковано Подільськієм Коледжем Четвер, 15 квітня 2021 р.

Translate