Відбулось бінарне заняття на тему «Етикет ділового спілкування»

Відбулось бінарне заняття на тему «Етикет ділового спілкування»

06 квітня в Подільському спеціальному навчально-реабілітаційному соціально-економічному коледжі відбулось бінарне заняття на тему «Етикет ділового спілкування» спільно з керівниками курсів дисциплін загальної підготовки («Українська мова (за професійним спрямуванням)»; викладач – Марчак Тетяна Андріївна, к.ф.н.) та фахової підготовки (викладач – Жиляк Наталія Вікторівна, к.псих.н., Член громадської організації Психологічний центр «Гармонія», член Української асоціації сімейних психологів, практикуючий психолог) для студентів спеціальності 231 Соціальна робота та 053 Психологія (кафедра соціальної роботи та психології, в.о. завідувача кафедри – Палилюлько Оксана Михайлівна, к.істор.н.). 

У діалозі з професіоналом-практиком Наталією Вікторівною студенти коледжу ознайомились із важливою складовою професійного спілкування – Етичним кодексом психолога та соціального працівника, адже соціальний працівник теж має бути психологом. Разом з Тетяною Андріївною студенти опанували практичні навички професійного спілкування, отримали практичні рекомендації щодо використання у професійній комунікації різних стилів ділового спілкування. У ході бінарного заняття здобувачі освіти спеціальностей 231 Соціальна робота та 053 Психологія поглибили теоретичні знання та опанували практичні навики професійного спілкування із врахуванням етики та психології ділових відносин у побудові комунікації.

Дякуємо студентам за активність та інтерес до теми заняття, висловлюємо вдячність Тетяні Андріївні та Наталії Вікторівні за сучасний формат викладання, цікавий досвід та комунікацію і бажаємо наснаги та подальших успіхів у професійній діяльності.

06 квітня в Подільському спеціальному коледжі Подільський Коледж Marian Tripak відбулось бінарне заняття на тему «Етикет...

Опубліковано Подільськієм Коледжем Вівторок, 6 квітня 2021 р.

Translate