Відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція

Відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція

23 квітня 2021р. з нагоди Всеукраїнського дня психолога відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція “Проблеми та перспективи сучасної психологічної науки та інклюзивної освіти”.
Викладачі Подільського Коледжу Кафедра соціальної роботи та психології та студенти коледжу також долучились до обговорення тематики та проблематики конференції. Робота під час конференції відбувалась за напрямками: експериментальні дослідження в психології особистості на сучасному європейському просторі; проблеми особистості та міжособистісних взаємин у навчально-виховному процесі; особливості збереження психічного здоров’я особистості; психологія міжособистісних взаємин у сфері професійної діяльності; психологічні механізми становлення європейських цінностей особистості; психологічна реабілітація особистості; психологія національної свідомості та психологія діяльності в особливих умовах. До обговорення актуальних питань долучилися науковці, психологи, соціальні педагоги та здобувачі вищої освіти.
Щиро дякуємо за запрошення та організацію сучасного науково-дискусійного майданчика для обговорення актуальних проблем сучасності Наталії Гоцуляк та Українській асоціації сімейних психологів. Усі учасники отримали сертифікати.

Translate