Про нас пишуть!

Про нас пишуть!

Про нас пишуть! Про ініціативну участь колективу студентства та викладачів Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу опубліковано в Інтерактивному інформаційному віснику “Освітня траєкторія” (Міністерство освіти і науки України, Державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти», Випуск № 3 (19), березень 2021).
Подільський коледж успішно долучився до літературного онлайн-марафону, присвяченого пам’яті Тараса Шевченка «Єднаймо душі словом Кобзаря!»
Концепція участі сформувалася блискавично: на робочій нараді директор коледжу Тріпак Мар’ян Миколайович, к.е.н., доцент, Заслужений працівник освіти України, акцентував, що велич, високість, своєрідна магія Тараса Шевченка полягає в тому, що не дивлячись на те, що між сучасними роками та роками життя Шевченко понад 200 років, кожен рядок творів Кобзаря залишається актуальним та животрепетним для українців. Було вирішено – вкотре підкреслити, що постать Шевченка понад віки: велична, могутня і стожильна!

Дякуємо за увагу до участі нашого студентського та викладацького колективу та з нетерпінням очікуємо на нові онлайн-марафони та проєкти. https://nmc-vfpo.com/


Translate