Міжнародний он-лайн діалог “Польща-Україна”

Міжнародний он-лайн діалог “Польща-Україна”

Міжнародний он-лайн діалог “Україна-Польща” відбувся 19 квітня 2021 р. у контексті Міжнародної on-line зустрічі «Значення української мови для поліпшення зв’язку українців і поляків». У зустрічі взяли участь студенти Подільського спеціального коледжу

Організатор – студентство Університету економіки в Бидгощі, Організація міжнародних студентів.

Декламування віршів, яке відбувалось у форматі он-лайн зустрічі, зворушило усіх присутніх. Студенти Університету економіки в Бидгощі та представники структурних підрозділів університету висловили щиру подяку за участь та зворушливе й таке хвилююче прочитання віршів. Подяку за участь у заході та виразне декламування української поезії висловив Почесний Консул України Krzysztof Gustaw Sikora.

Такі заходи особливо цінуються нашими студентами та працівниками коледжу, адже під час заходу навіть на відстані відчувалось єднання двох культур, щирість та невимовна любов до мови! Дякуємо за чудову нагоду поділитись частинкою Української культури, щирі вітання з Кам’янця-Подільського, міста, де історія тісно переплітається з культурою різних народів та цінується історія, міста своєрідного та самобутнього, перлини Поділля, Квітки на камені. 

Запрошуємо до нас та сподіваємось на плідну співпрацю!


Translate