День відкритих дверей в Університеті економіки в Бидгощі

День відкритих дверей в Університеті економіки в Бидгощі

Сьогодні, 24 квітня 2021 р., відбувся День відкритих дверей в Університеті економіки в Бидгощі. Студенти та викладачі Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу також були запрошені до участі у он-лайн заході. Усі учасники мали нагоду ознайомитись ближче з Університетом економіки в Бидгощі, кампусом, напрямами діяльності та міжнародними освітніми, культурно-освітніми й науковими проектами університету. Крім того, усі учасники ознайомились із програмою Study-Buddy program у контексті реалізації подвійного дипломування та польською програмою POL on, яка є загальною інформаційною системою про науку. Вітання та подяку за співпрацю колективу Подільського коледжу і директору коледжу – Тріпаку Мар’яну Миколайовичу, к.е.н., доценту, заслуженому працівнику освіти України, висловила проф. Світлана Кашуба, директор Інституту європейського WSG.

Дякуємо університету економіки в Бидгощі та представництву університету в Києві за запрошення та неймовірно чудову комунікацію, професійні майстер класи, гарний настрій та неймовірні враження. Сподіваємось на подальшу співпрацю.

Такі зустрічі дозволяють краще зрозуміти особливості процесу інтернаціоналізації вищої освіти, імплементації проєктів, а також зміцнити діалог культур й комунікацію навчальних закладів України та закордону, об’єднати молодь навколо актуальних питань – самовизначення у професії, особистого розвитку та зростання.

Дякуємо студентам і викладачам коледжу та усім, хто долучився до он-лайн зустрічі!

Сьогодні, 24 квітня 2021 р., відбувся День відкритих дверей в Університеті економіки в Бидгощі. Студенти та викладачі...

Опубліковано Подільськієм Коледжем Субота, 24 квітня 2021 р.

Translate