Бінарне заняття «Соціальний успіх: як досягти його у сучасному суспільстві»

Бінарне заняття «Соціальний успіх: як досягти його у сучасному суспільстві»

Що таке успіх? Як його досягти? Які складові допомагають досягати успіху? Вказані проблеми розглядались на занятті «Соціальний успіх: як досягти його у сучасному суспільстві» для здобувачів освіти спеціальності 053 «Психологія», 231 «Соціальна робота» Подільський Коледж, яке провели Білецька Тетяна Вікторівна, кандидат соціологічних наук, доцент кафедри психології, педагогіки та соціально-економічних дисциплін Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького та Жиляк Наталія Вікторівна, кандидат психологічних наук, викладач кафедри соціальної роботи та психології, в.о. завідувача кафедри – Палилюлько Оксана Михайлівна, к.істор.н.), Член громадської організації Психологічний центр «Гармонія», член Української асоціації сімейних психологів, практикуючий психолог.
Заняття відбулось під девізом Вінстона Черчиля: «Прагни не до того, щоб добитися успіху, а до того, щоб твоє життя мало сенс».
Студенти ознайомились на занятті з 4 складовими соціального успіху (гроші, статус, час, енергія), а також опанували поняття дауншифтінгу – «життя заради себе».
Щиро дякуємо усім студентам за участь та активність, зацікавленість у темі.
Дякуємо Тетяні Вікторівні та Наталії Вікторівні за цікаву тему, ідеї, практичні поради та рекомендації для майбутніх фахівців, а також високий професіоналізм.

Що таке успіх? Як його досягти? Які складові допомагають досягати успіху? Вказані проблеми розглядались на занятті...

Опубліковано Подільськієм Коледжем Середа, 14 квітня 2021 р.

Translate