З 11 березня навчання в Подільському коледжі за змішаною формою

З 11 березня навчання в Подільському коледжі за змішаною формою

Дорогі, любі студенти нашого Подільського коледжу. На “Діалозі з директором” отримав багато повідомлень з проханням повернути навчальний процес в аудиторії коледжу.
Сьогодні відбулась Вчена Рада коледжу, де прийняте рішення, що з 11.03.2021 р. запроваджується змішана форма навчання в стінах коледжу для ОС Бакалавр.
Навчання відновиться при дотриманні карантинних заходів у гуртожитку і в корпусі… а також якщо м. Кам’янець-Подільський не буде віднесений до червоної зони. А також прийнято рішення щодо дозволу навчатись в коледжі Студенській раді (ВІДПОВІДАЛЬНА СТУДЕНСЬКИЙ ДЕКАН).
Доручено обговорити дане питання на засіданні Раді батьків коледжу… Враховуючи індивідуальний підхід адміністрації коледжу до студента і розуміння того, що наші студенти в зоні ризику (70% діти з інвалідністю), Вченою радою і дирекцією дано дозвіл батькам (студентам) на тимчасову заяву про індивідуальний графік (дистанційне заняття) для студента в період карантину, якщо студент (або батьки, опікуни студента) прийняли таке рішення.
Навчання в коледжі буде відбуватись з дотриманням всіх карантинних вимог. Вченою радою рекомендовано проводити лекційні заняття в онлайн, практичні заняття в аудиторії.
З повагою Ваш директор.


Translate