Співпрацюємо, розвиваємось, інтегруємо!

Співпрацюємо, розвиваємось, інтегруємо!
Не секрет, що Подільський спеціальний коледж здійснює підготовку соціальних працівників, людей які своїм теплом та професійною турботою зігрівають серця громадян нашої країни, які потребують допомоги, підтримки, ефективної комунікації. Сьогодні з метою розвитку партнерства та імплементації елементів дуальної освіти, в.о. завідувач кафедри соціальної роботи та психології, к. істор.н., Палилюлько Оксана Михайлівна разом зі студентом спеціальності 231 «Соціальна робота» Моргуном Владиславом відвідали Довжоцький будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів.
У рамках підписаного договору про співпрацю з вказаним закладом Оксана Михайлівна обговорила з директором закладу Галиною Дмитрівною Желізник можливості співпраці у 2021 році під час пом’якшення карантинних умов. Адже соціальний працівник – це професіонал, кваліфікований консультант і комунікатор, який майстерно оперує законами України, використовуючи їх для вирішення кризових ситуацій, разом з клієнтами створює проекти, механізми та програми виходу зі кризових та складних ситуацій.
Сподіваємось на подальшу співпрацю!

Співпрацюємо, розвиваємось, інтегруємо! Не секрет, що Подільський спеціальний коледж Подільський Коледж Marian Tripak ...

Опубліковано Подільськієм Коледжем Понеділок, 1 лютого 2021 р.

Translate