РОБОЧА НАРАДА ІЗ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ

РОБОЧА НАРАДА ІЗ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ

4 лютого 2021 року відбулася робоча нарада із стейкхолдерами у формі відкритого засідання кафедри фінансів та економіки Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу з метою визначення перспективних напрямів розвитку освітньої програми «Економіка» за спеціальністю 051 «Економіка» та підготовки до проходження акредитації даної програми.

Завідувач кафедри фінансів та економіки Тимків Андрій Олександрович відзначив, що при формуванні звіту самоаналізу необхідно дотримуватися загальної стратегії розвитку освітньої програми «Економіка».

Голова Ради стейкхолдерів коледжу Тополян Рубен Михайлович головний бухгалтер ТОВ «Камянець-Подільський Птахокомбінат», запевнив колектив кафедри у цілковитій підтримці Ради стейкхолдерів у проходженні акредитації ОПП «Економіка» та відзначив, що розробники ОПП «Економіка» редакції 2020 року цілковито врахували усі побажання стейкхолдерів.

Представник стейкхолдера коледжу ПП «Агросад», Файден Людмила Дмитрівна окреслила ряд можливостей для розвитку освітньої програми «Економіка» та зазначила, що ОПП нового зразка 2020 року розкриває більші можливості для здобувачів вищої освіти, а майбутні випускники будуть мати вищу конкурентоздатність на ринку праці України.

Результатом роботи наради став спільний план дій Ради стейкхолдерів коледжу та кафедри на етапі підготовки до проведення акредитації ОПП «Економіка» за спеціальністю 051 «Економіка».


Translate