Міжнародний телеміст

Міжнародний телеміст

09 лютого відбувся Міжнародний телеміст в рамках проєкту Жан Моне “Реалізація проєктів напряму ім. Жан Моне Програми Еразмус+ в Казахстані та Україні: обмін досвідом та перспективи співпраці“.

Міжнародний телеміст – це спільна ініціатива представників двох країн, що покликана сприяти кращому розумінню особливостей імплементації різних проєктів напряму ім. Жана Моне, зіставити казахський та український досвід, поділитись кращими практиками, обговорити потенційні виклики, розглянути можливі шляхи для налагодження тіснішої взаємодії у рамках програми ЄС Еразмус+ напряму ім. Жана Моне та активізувати двосторонню співпрацю у сфері Європейських студій.

До заходу долучилась Волощук Марина Борисівна, викладач кафедри соціальної роботи та психології, ініціатор розвитку міжнародної діяльності коледжу. Впродовж заходу обговорювались особливості реалізації програми Жан Моне (Модуль, Проект, Мережа та ін.). Модератори заходу: Ірина Сікорська – Голова Української асоціації викладачів і дослідників європейської інтеграції, член Національної команди експертів з реформування вищої освіти та Неллі Асматуллаєва – спеціаліст з інформації Національного Офісу  Еразмус+ в Казахстані.

Під час заходу координатори проектів надали практичні рекомендації та поради щодо підготовки заявок, та реалізації проекту.

До діалогу учасників долучилась Волощук Марина Борисівна, яка звернула увагу на перспективи розвитку основних напрямів програми Жан Моне, акцентуючи увагу на можливості розвитку проектної діяльності напряму інклюзивної освіти. Щиро дякуємо за запрошення та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!


Translate