Бінарне заняття на тему “Планування та його значення в економіці підприємства”

Бінарне заняття на тему “Планування та його значення в економіці підприємства”

27 лютого 2021 року відбулося відкрите бінарне заняття викладача кафедри фінансів та економіки Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу: к.е.н., доцента Вольської А.О. з дисципліни «Організація і планування виробництва». Заняття відбулося після опанування студентами теоретичних основ теми: «Планування та його значення в економіці підприємства».

Заняття відбулося у онлайн режимі з використанням платформи Google meet.

Запрошений лектор: головний економіст товариства з обмеженою відповідальністю Завод «Ремпобуттехніка» м. ТернопільКвасовський Олександр Романович.

Олександрович Романович із захопленням розповів про діяльність товариства, сучасний стан планування і фактори, які на нього впливають, а також про роль і мету планування в економіці підприємства, а також відповідав на запитання студентів, яких дуже зацікавила розповідь Олександра Романовича.
Інформація пана Квасовського захопила і зацікавила не тільки студентів, а і гостей, які були присутні на занятті.
В кінці зустрічі запрошений лектор і студенти домовилися про зустріч-екскурсію в товаристві з обмеженою відповідальністю Завод «Ремпобуттехніка» (м. Тернопіль).

Щиро дякуємо студентам за активність, цікавість та стійкий інтерес до вивчення теми.
Висловлюємо найщиріші слова подяки Квасовському Олександру Романовичу за безцінний досвід, практичні рекомендації, увагу до наших студентів та сучасний формат комунікації.


Translate