Бінарне заняття на тему: «Дія символів на особистість»

Бінарне заняття на тему: «Дія символів на особистість»

11 лютого в Подільському спеціальному навчально-реабілітаційному соціально-економічному коледжі викладачами кафедри соціальна робота та психологія (в.о. завідувача кафедри – Палилюлько Оксана Михайлівна, к.істор.н, викладач), к.псих.н., Жиляк Наталією Вікторівною, у онлайн режимі з використанням платформи ZOOM, проведено бінарне заняття на тему: «Дія символів на особистість».

Заняття складалось з двох частин – теоретичної та практичної. Після засвоєння ключових понять з теми до проведення практичної частини заняття долучилась Людмила Антонівна Липовська, практикуючий психолог, сімейний і дитячий психотерапевт, асоційований член Громадської організації “Інститут розвитку символдрами і глибинної психології” (ГО ІРСГП), член УСП (Української спілки психотерапевтів і психологів), яка розкрила практичне значення важливих питань з теми та розкрила основний зміст дії символів на особистість.

Під час бінарного заняття з використанням платформи ZOOM спільно з Людмилою Антонівною, стейкхолдером коледжу, було проведено завдання психотерапевтичного характеру та обговорення зі студентами.
Отже, бінарні заняття з залученням практикуючого психолога сприяють поглибленному засвоєнню теми, осмисленню ролі практичного значення матеріалу, що вивчається у діяльності майбутнього психолога.

Щиро дякуємо студентам за активність, цікавість та стійкий інтерес до вивчення теми.
Дякуємо Наталії Вікторівні Жиляк за ідею та ефективний інтерактив зі студентами, майбутніми психологами.
Висловлюємо найщиріші слова подяки Людмилі Антонівні Липовській за безцінний досвід, практичні рекомендації, увагу до наших студентів та сучасний формат комунікації.


Translate