Партнерство та впровадження елементів дуальної освіти в дії

Партнерство та впровадження елементів дуальної освіти в дії

Партнерство та впровадження елементів дуальної освіти в дії!
Сьогодні, 30 січня, в рамках підписаного договору кафедри соціальної роботи та психології з дипломованим практикуючим психологом, сімейним і дитячим психотерапевтом, асоційованим членом Громадської організації “Інститут розвитку символдрами і глибинної психології” (ГО ІРСГП), членом УСП (Української спілки психотерапевтів і психологів) Людмилою Антонівною Липовською, відбулось ознайомлювальне заняття Людмили Антонівни у кабінеті практикуючого психолога для студентів Подільського спеціального коледжу – Цупи Ліни, Моргуна Владислава, Прокопової Анастасії, Шевченко Анни.
Ознайомлювальне заняття відбувалось за участю в.о. завідувача кафедри соціальної роботи та психології, к. істор.н., Палилюлько Оксани Михайлівни; натхненого вчителя плеяди психологів й ініціатора розвитку партнерства у сфері психології й інноваційних методик у сфері психології, к. псих.н., Федорчука Віктора Миколайовича.
На ознайомлювальному занятті Людмила Антонівна розповіла про особливості професії психолога, а також ознайомила з особливостями застосування асоціативних карт, практик використання вправ для розвитку пам’яті, у контексті кінезітерапії, ознайомила з напрямом консультування (символдрами) та ін.
Щиро дякуємо Людмилі Антонівні за цікавий та безцінний практичний досвід, рекомендації практикуючого психолога та цінні поради.
Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Партнерство та впровадження елементів дуальної освіти в Подільський Коледж Marian Tripak в дії! Сьогодні, 30 січня, в...

Опубліковано Подільськієм Коледжем Субота, 30 січня 2021 р.

Translate