Новий рік – нові можливості

Сьогодні, 25 січня, коледжем та кафедрою Соціальної роботи та психології зроблено ще один крок до вагомого розширення можливостей студентів коледжу, розширення зв’язків та партнерства з асоціаціями, об’єднаннями та зміцнення партнерства.

Саме сьогодні відбулась зустріч представників Подільського спеціального коледжу – гаранта освітньо-професійної програми спеціальності «Психологія», к. псих. н., Жиляк Наталії Вікторівни; в.о. завідувача кафедри соціальної роботи та психології, к.істор.н., Палилюлько Оксани Михайлівни; заступника директора з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності, к.е.н., ініціатора розвитку елементів дуальної освіти у коледжі – Гуменюк Ірини Леонтіївни з керівником Громадської організації «Українська асоціація сімейних психологів», к. псих. н., доцентом – Гоцуляк Наталією Євгенівною. Наталія Євгенівна розповіла про особливості діяльності ГО під час карантину.

На робочій зустрічі представники коледжу обговорили план та перспективи співпраці з ГО «Українська асоціація сімейних психологів» у 2021 році, діяльності студентів та імплементації елементів дуальної освіти у коледжі спільно з ГО на основі договору про співпрацю.

Щиро дякуємо за комунікацію та чудові ідеї Гоцуляк Наталії Євгенівні та сподіваємось на плідну співпрацю!


Translate