Відбувся тренінг наукових гуртків на тему “Розвиток особистості та внутрішня мотивація сучасної ділової людини”

Відбувся тренінг наукових гуртків на тему “Розвиток особистості та внутрішня мотивація сучасної ділової людини”

Сьогодні, 16.12.2020 року у Подільському спеціальному коледжі було проведено тренінг для студентських наукових гуртків на тему “Розвиток особистості та внутрішня мотивація сучасної ділової людини”.
На початку тренінгу з вітальними словами звернулись: директор коледжу, Тріпак Мар’ян Миколайович, к.е.н., доцент, заслужений працівник освіти України; Гуменюк Ірина Леонтіївна, заступник директора з наукової, інноваційної та міжнародної дільності, к.е.н.; Тимків Андрій Олександрович, в.о. завідувача кафедри фінансів та економіки, к.е.н., викладач економічних дисциплін; Коркушко Олег Никодимович, в.о. завідувача кафедри обліку і оподаткування, к.е.н., та керівники гуртків: Олена Миколаївна Бачинська  к.е.н. викладач кафедри фінансів та економіки та Наталія Анатоліївна Лаврук к.е.н. викладач кафедри фінансів та економіки.
На тренінгу були присутні керівники гуртків та студенти Західноукраїнського національного університету Ірина Любезна.
Тренінг проводив професійний коуч, бізнес-тренер та організатор студії розвитку підприємництва Василь Семенович Ільчик.
Спікер поділився зі студентами практичними навиками щодо самоорганізації, самомотивації та управління особистими фінансами. Також цікавими для студентів були певні “лайфхаки” рекомендовані тренером в контексті “мозкового розвантаження” та акумуляції внутрішніх ресурсів для власного розвитку. Поділився власним досвідом, розказав про дієві мотиваційні прийоми та методи  підвищення самодисципліни, самоорганізації та наскільки важливою є внутрішня мотивація кожної людини.
Тренінг зацікавив не лише студентів Подільського коледжу, але й студентів Західноукраїнського національного університету, які активно долучилися до заходу.
Дякуємо чудовому тренеру за сучасний підхід до висвітленої теми, практичні поради та неймовірні лайфхаки, які стануть у нагоді усім учасникам тренінгу.
Сподіваємось на подальшу співпрацю. До зустрічі!


Translate