Відбувся тренінг “Мандалотерапія як метод пізнання власного «Я»”

16 грудня в Подільському спеціальному навчально-реабілітаційному соціально-економічному коледжі відбувся тренінг “Мандалотерапія як метод пізнання власного «Я»” для студентських наукових гуртків психологічного та соціально-психологічного напряму – «Психея» і «Перспектива».

Спікер-коуч – Катерина Миколаївна Сукеник, психолог в психологічній студії “Динаміка.” Захід відбувся за ініціативи кафедри соціальної роботи і психології та кафедри фундаментальних та спеціальних дисциплін.

На початку заходу Гуменюк Ірина Леонтіївна, заступник директора з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності, к.е.н., підкреслила важливість проведення тренінгів та побажала успіхів у науково-дослідній роботі, плідної праці усім присутнім.

З вітальним словом до учасників тренінгу звернулися: Палилюлько Оксана Михайлівна, в. о. завідувача кафедри соціальної роботи та психології, к.і.н.; Комарніцька Людмила Миколаївна, в.о. завідувача кафедри фундаментальних та спеціальних дисциплін, керівник гуртка “Психея”; Волощук Марина Борисівна, викладач кафедри соціальної роботи і психології, керівник гуртка “Перспектива”.

Під час тренінгу “Мандалотерапія як метод пізнання власного «Я»” студенти та викладачі коледжу мали можливість ознайомитись із походженням та природою мандал, отримати уявлення про використання мандалотерапії як різновиду арт-терапії, отримати унікальний досвід щодо трактування та прочитання мандал, створених людьми в залежності від різноманітних психологічних станів, емоцій, досвіду. Тренінг передбачав для кожного учасника – погляд inside, поглиблення в першоджерела виникнення певних психологічних станів та проблем, виконання практичних завдань та тлумачення їх, стимулювання до саморозвитку та самоосвіти, а також осмислення сутності власного “Я”. Висловлюємо найщиріші слова подяки Катерині Миколаївні Сукеник за детальний аналіз мандалотерапії, унікальний досвід та практичні рекомендації щодо використання даного різновиду арт-терапії, неймовірні побажання усім учасникам тренінгу, а також сучасний формат спілкування.

Сподіваємось на подальшу співпрацю. Дякуємо усім учасникам, які долучились до заходу та активно брали участь у обговоренні!

Дякуємо колегам за підтримку та активну участь у проведенні тренінгу!


Translate