Участь у заході “Підтримка anty COVID-19 заходів”

Участь у заході “Підтримка anty COVID-19 заходів”

23 жовтня колектив Подільського спеціального коледжу, з дотриманням усіх карантинних вимог, взяв участь у заходах фундації Pomoc Maltańska-Maltańska Służba Medyczna та Мальтійської Служби Допомоги, які реалізуються її представниками в рамках проекту “Підтримка anty COVID-19 заходів”. Працівники коледжу ознайомились з основами та правилами поведінки у кризових ситуаціях, оволоділи навичками першої допомоги постраждалим у надзвичайних ситуаціях. Метою проекту є зменшення наслідків пандемії коронавірусу і зміцнення потенціалу реагування суспільства на кризові ситуації.

Фундаментальною частиною проекту, крім простого постачання засобів особистого захисту і основного діагностичного устаткування, є підготовка в області превентивних дій, основної діагностики і процедур, пов’язаних з COVID-19, а також з першої допомоги у станах загрози життю і здоров’ю. Щиро дякуємо представникам Фундації за чудовий проект, цінні знання і навики, якими повинна володіти кожна людина, кожен свідомий громадянин держави. Дякуємо вам! Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

23 жовтня колектив Подільського спеціального коледжу Подільський Коледж Marian Tripak, з дотриманням усіх карантинних...

Опубліковано Подільськієм Коледжем Пʼятниця, 23 жовтня 2020 р.

Translate