Результати перевірки представниками управління Державної служби якості освіти

Результати перевірки представниками управління Державної служби якості освіти

У період з 14 по 16 вересня відбулась перевірка навчальних закладів представниками управління Державної служби якості освіти у Хмельницькій області щодо створення в навчальних закладах безпечних умов для вихованців, учнів, студентів, педагогічних та інших працівників з урахуванням епідемічної ситуації в регіоні. На виконання п. 1 доручення прем’єр-міністра України від 04.09.2020 року # 37133/0/1-20, та розпорядженням голови Хмельницької обласної державної адміністрації від 14.09.2020 # 693/2020-р була створена регіональна моніторингова група з метою моніторингу питання щодо створення безпечних умов для учасників освітнього процесу у закладах освіти, яка відвідала також Подільський спеціальний коледж.

У результаті перевірки експерти відзначили досвід Подільського спеціального коледжу як окремий позитивний приклад. За висновком експертів у закладі на високому рівні організовано побут вихованців у гуртожитку, заклад повністю забезпечений засобами індивідуального захисту для вихованців та педагогічних працівників, організовано медичне забезпечення, організовано навчання у дві зміни та дистанційне навчання у MOODLE та ін.

Щиро дякуємо за високу оцінку. Ми високо цінуємо Вашу увагу до нашого закладу вищої освіти.

У період з 14 по 16 вересня відбулась перевірка навчальних закладів представниками управління Державної служби якості...

Опубліковано Подільськієм Коледжем Вівторок, 13 жовтня 2020 р.

Translate