Науковий симпозіум, присвячений діяльності глобальної міжнародної організації – Організації Об’єднаних Націй

Науковий симпозіум, присвячений діяльності глобальної міжнародної організації – Організації Об’єднаних Націй

22 жовтня 2020 року з ініціативи кафедри інформаційної діяльності, документознавства та фундаментальних дисциплін відбувся науковий симпозіум, присвячений діяльності глобальної міжнародної організації – Організації Об’єднаних Націй. 24 жовтня ця поважна організація відзначатиме 75-річчя від дня заснування. Щорічно  відповідно до рішення Генеральної Асамблеї ООН цей день відзначається як Міжнародний день ООН.

Співорганізатором наукового симпозіуму виступила Кам’янець-Подільська міська організація Національної спілки краєзнавців України, яку очолює доктор історичних наук, професор О.Б. Комарніцький. Частина учасників форуму є членами НСКУ.

У вітальному слові заступник директора коледжу з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності, кандидат економічних наук, І.Л. Гуменюк наголосила на важливості проведення такого заходу, спрямованого на відродження і розвиток правової свідомості та правової культури серед молоді, у зв’язку з підвищенням ролі ООН у світі упродовж останніх років.

Учасники обговорили історію створення, мету, сутність та структуру ООН, яка зробила величезний вклад у підтримку глобального миру та безпеки, сприяє співпраці між країнами.

У форумі, який відбувся дистанційно, взяли участь викладачі коледжу та працівники інших закладів освіти міста та району. Після закінчення заходу  усі учасники отримали сертифікати та збірники матеріалів наукового симпозіуму.


Translate