01 жовтня відбувся захід присвячений темі «Корупція як соціальне явище»

01 жовтня відбувся захід присвячений темі «Корупція як соціальне явище»

В Подільському коледжі за ініціативи адміністрації коледжу та Дужевої Олени Григорівни, особи, відповідальної за протидію корупції, започатковується проведення серії заходів серед членів Студентської ради, присвячених антикорупційній тематиці.

Так, сьогодні, 01 жовтня відбувся захід присвячений темі «Корупція як соціальне явище». В актовій залі Дужева Олена Григорівна, відповідальна особа за протидію корупції в коледжі, ознайомила представників Студентської ради із поняттям корупції як соціальним явищем, видами корупції, причинами і наслідками корупції. На заході студенти навчались визначати ознаки корупції, критично оцінювати й аналізувати інформацію.
Надалі молодь коледжу, ініціативні представники Студентського самоврядування, залучатимуться на постійній основі до подібних занять антикорупційного характеру, адже тема є надзвичайно цікавою для сучасної молоді та викликала значний інтерес в членів Студентської ради коледжу.

Бажаємо успіхів молоді коледжу та дякуємо за цікаві матеріали і чудовий захід організатору та ініціатору запровадження в коледжі чудових заходів, присвячених протидії корупції – Дужевій Олені Григорівні.

#ЗАРЯДИСЬ ПРОТИ КОРУПЦІЇ. В Подільському коледжі Подільський Коледж за ініціативи адміністрації коледжу Marian Tripak та...

Опубліковано Подільськієм Коледжем Четвер, 1 жовтня 2020 р.

Translate