Випуск – 2020 у Подільському спеціальному навчально-реабілітаційному соціально-економічному коледжі

Випуск – 2020 у Подільському спеціальному навчально-реабілітаційному соціально-економічному коледжі

У форматі онлайн відбулось урочисте вручення дипломів випускникам, зворушливі слова та креативне вітання від випускників коледжу, кураторів груп і викладачів, партнерів та меценатів коледжу, а також першокурсників. З вітальним словом до усіх присутніх звернувся директор коледжу – Тріпак Мар’ян Миколайович, к.е.н., доцент, Заслужений працівник освіти України, який привітав усіх випускників закладу з успішним закінченням навчання, побажав наснаги та успіхів у подальшій професійній діяльності та запросив продовжувати розвиватись і навчатись у Подільському коледжі. Із закінченням навчання у закладів до усіх присутніх звернувся настоятель храму св. Іоана Богослова Православної Церкви України отець Юрій. Приємно було почути настанови та вітання від меценатів коледжу, людей, які зробили неоцінений внесок у розвиток безбар’єрної освіти у нашому коледжі, є засновниками міжнародного фонду Sunflower Community Fund – Роберта Хея, Владислава Доруди  та Софії Бойко. Хоч Випуск-2020 відбувався у режимі on-line, а на зв’язку перебувало понад 80 учасників, однак приємні враження і хвилювання з приводу такої знаменної події відчувались у виступах гостей, словах вдячності та вітальних словах випускників, викладачів закладу, кураторів. За період навчання коледж став справжньою Alma Mater для студентської молоді, а сьогодні вже дипломованих спеціалістів, яку вони згадуватимуть з теплотою і радістю.

Упродовж успішного навчання в Подільському коледжі студенти здобули якісну освіту за престижними спеціальностями: «Економіка», «Облік і оподаткування», «Соціальна робота» та «Психологія».

Цьогоріч також відбувся випуск студентів, які навчались за ОС Бакалавр. Випуск такого рівня спеціалістів – це вагомий досвід для нашого коледжу. Гордістю коледжу є також співпраця з закладами вищої освіти, з ТНЕУ, завдяки якій на базі закладу відбувалась підготовка магістрів спеціальності «Публічне управління та адміністрування», а сьогодні з приємністю вручаємо дипломи про закінчення навчання випускникам-магістрам державної служби спеціальності «Публічне управління та адміністрування»!

Наталія Станіславівна Шевчук, керівник структурного підрозділу «Фаховий коледж Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу» звернулась до усіх присутніх з вітальним словом та ознайомила усіх з наказами про випуск студентів за освітнім ступенем Бакалавр та за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Молодший спеціаліст». Вітаємо усіх випускників із вагомою подією у Вашому житті – отриманням дипломів. Сьогодні – ви стали дипломованими спеціалістами, а випускний вечір – це лише закінчення перед великим початком… Випуск – це підсумок натхненної праці викладачів, сумлінного старання студентів, вболівання за своїх дітей батьків.

З вітальним словом до усіх присутніх звернулась Гуменюк Ірина Леонтіївна, заступник директора з наукової,  інноваційної та міжнародної діяльності к.е.н., викладач коледжу та натхненний координатор навчання на базі закладу магістрів спеціальності «Публічне управління та адміністрування». Ірина Леонтіївна побажала усім випускникам наснаги у роботі, бути вірним своїй справі, упевнено прямувати до мети та вірити у себе у свої сили, адже у житті немає нічого неможливого. Ірина Леонтіївна презентувала усім присутнім прізвища випускників, які сьогодні, завдяки своїй наполегливій праці, отримують дипломи з відзнакою. Вітаємо!

Креативне, сучасне та хвилююче привітання підготувала кожна випускна група, розповідаючи про свій шлях навчання у коледжі, успіхи і перемоги, заняття та подорожі, цікаві проекти та незабутній досвід.

У відеопривітаннях звучали відверті слова вдячності, веселий сміх, радість та сум, оскільки студентські роки пролетіли непомітно, залишивши приємні спогади, враження та чудові знання у Подільському коледжі.

До випускників з вітальним словом звернулись куратори випускних груп: Свирида Ольга Василівна – куратор групи О-31, спеціальність «Облік та оподаткування»; Колісник Марина Ігорівна – куратор групи О-33, спеціальність «Облік і оподаткування»; Загалевич Валентина Леонідівна – куратор групи Е-31, спеціальність «Економіка»; Дужева Олена Григорівна – куратор групи С-31, спеціальність «Соцільна робота»; Палилюлько  Оксана Михайлівна – куратор групи С-32, спеціальність «Соцільна робота»; Сушарник Ярослав Анатолійович – куратор групи О-41Б бакалавр, спеціальність «Облік та оподаткування».

З вітальним словом до випускників-магістрів Державної служби, спеціальності «Публічне управління та адміністрування», які навчалися на базі Подільський Коледж звернувся Роман Євгенович Зварич, професор,  доктор економічних наук Тернопільського національного економічного університету.

Гортаючи книгу студентського літопису ми пам’ятаємо усі сторінки свого студентського життя – важкі завдання, хороші оцінки, позитив, радість від отримання гарного результату під час заліків та екзаменів… А яка ж яскрава сторінка студентського життя під час екзаменів, яскрава й незабутня! До випускників з вітальним словом звернулись голови Екзаменаційних комісій – Мех Ярослав Васильович, кандидат економічних наук,  професор, та Чеховська Віра Семенівна заступник директора Департаменту соціального захисту населення м. Кам’янець–Подільський.

Найщиріші слова привітання на адресу випускників Подільський Коледж пролунали від завідувачів кафедр: Коркушка Олега Никодимовича, к.е.н., доцента, в.о. завідувача кафедри Обліку і оподаткування; Палилюлько Оксани Михайлівни, к. істор.н., в.о. завідувача кафедри Соціальної роботи та психології; Тимківа Андрія Олександровича, к.е.н., в.о. завідувача кафедри фінансів, економіки та економічної кібернетики.

Наприкінці випускних урочистостей Ірина Леонтіївна Гуменюк, заступник директора з наукової,  інноваційної та міжнародної діяльності, к.е.н., також відзначила випускників, які брали активну участь у науковій діяльності, у громадській діяльності, у художній самодіяльності коледжу, перемагали та досягали вагомих результатів у спортивних змаганнях та нагородила їх почесними грамотами. На завершення онлайн Випуску 2020 прозвучали вітальні слова батьків випускників, чудові музичні дарунки студентів та випускників, кураторів, викладачів… Хвилюючим стало відео привітання студентів коледжу з використанням жестової мови! Сучасно та креативно усіх випускників привітали студенти-першокурсники та голова Студентської ради – Бурла Олександр.

Ось так – одна мить і вчора студенти, а сьогодні дипломовані спеціалісти відкривають нову сторінку свого професійного життя. Тож бажаємо Вам здійснення Ваших професійних планів, ідей, задумів, віри і любові, бути вірним своїй справі, продовжувати розвиватись та навчатись. Коледж пишається своїми студентами та випускниками! До нових зустрічей у професійному житті! Успіху вам!


Translate