Ще один крок до доступності та безбар’єрності зроблено!

Ще один крок до доступності та безбар’єрності зроблено!

В Подільському спеціальному коледжі створено Громадську організацію ʺЗахисту прав та інтересів молоді з інвалідністю «Безбарʼєрність»ʺ, яка є добровільним об’єднанням фізичних осіб, створеним для здійснення та захисту прав і свобод людини та громадянина, задоволення суспільних, зокрема, економічних, соціальних, культурних, освітніх та інших інтересів своїх членів та/або інших осіб.

Голова Організації та голова Правління – Богданюк Кирило Юрійович, ініціативний волонтер-майстр у Всеукраїнських та міжнародних мистецьких акціях; ініціатор та співорганізатор серії майстер-класів з енкаустики, які мали на меті благодійну допомогу особам з інвалідністю; активний учасник заходів, які організовувались координаторами програми «Стипендіат 2019-2020» (за ініціативи Міжнародного благодійного фонду «Нове Покоління» та  за підтримки організації «Help us help»), керівник студії “Dream Lab” в Подільському спеціальному навчально-реабілітаційному соціально-економічному коледжі.

Натхненні засновники організації – Богданюк Кирило Юрійович, Поліщук Світлана Вікторівна, Шевчук Наталія Станіславівна, Пещанюк Надія Олексіївна, Сторожук Наталія Романівна, Новаковська Ірина В’ячеславівна, Тріпак Мар’ян Миколайович.

Окрема подяка у втіленні ідеї створення організації – директору коледжу – Тріпаку Мар’яну Миколайовичу, к.е.н., доценту, за чуйну підтримку та допомогу, інноваційні ідеї та рекомендації. Щиро дякуємо також Поліщук Світлані Вікторівні, Шевчук Наталії Станіславівні, Пещанюк Надії Олексіївні, Сторожук Наталії Романівні, Новаковській Ірині В’ячеславівні.

До складу організації увійшли: Богданюк Кирило Юрійович (Голова Організації та голова Правління), Пещанюк Надія Олексіївна (Член правління), Новаковська Ірина В’ячеславівна (Член правління), Сторожук Наталія Романівна (Член правління).

Головною метою Організації є забезпечення захисту прав, свобод молоді з інвалідністю, представлення їх інтересів, забезпечення їх всебічного розвитку.

Тож бажаємо успіхів, наснаги та успішного втілення творчих ідей та молодіжних проєктів, активних учасників та вірних партнерів у вашій важливій справі!


Translate