Навчально-методичний посібник «Загальнодержавні фінанси»

Навчально-методичний посібник «Загальнодержавні фінанси»

ВІТАЄМО Тріпака Мар’яна Миколайовича, директора Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу, к.е.н., доцента, залуженого працівника освіти України, викладача кафедри фінансів, економіки та економічної кібернетики та Гарбарець Ірину Алініївну, заступника директора з навчальної роботи, викладача кафедри фінансів, економіки та економічної кібернетики, з публікацією навчально-методичного посібника «ЗАГАЛЬНОДЕРЖАВНІ ФІНАНСИ» для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за редакцією Тріпака Мар’яна Миколайовича.

Навчально-методичний посібник містить новий комплекс атрибутів з залученням інтерактивних методів навчання для успішного вивчення навчальної дисципліни “Загальнодержавні фінанси”. Зміст його подається у нетрадиційному стилі, що дає змогу зацікавити студентів у поглибленому вивченні матеріалу.

Метою вивчення дисципліни «Загальнодержавні фінанси» є формування компетентності студентів в галузі державних фінансів та фінансової системи як міждисциплінарної галузі наукового знання та практичної готовності до здійснення професійних управлінських функцій у своїй майбутній професійній діяльності.

Репрезентуючи навчально-методичний посібник«Загальнодержавні фінанси», Мар’ян Миколайович присвячує посібник своїм вчителям, які відійшли у інший світ і служать Богу на небесах, професору Сергію Юрію, а також рідним – дядьку Леоніду, з вдячністю батькам, дружині Ярославі і сину Святославу, студентам і колегам Подільського коледжу.

Приємно, що і бібліотека Подільського коледжу збагатилась новими науково-методичними доробками педагогічних працівників закладу.

Бажаємо авторам-укладачам наснаги, подальших професійних і творчих успіхів, успішного втілення науково-творчих ідей та планів!


Translate