Щиро вітаємо з успішним проходженням Міжнародного стажування Волощук Марину Борисівну

Щиро вітаємо з успішним проходженням Міжнародного стажування Волощук Марину Борисівну

Щиро вітаємо з успішним проходженням Міжнародного стажування Волощук Марину Борисівну, викладача кафедри соціальної роботи та психології, фахівця з моніторингу якості вищої освіти та міжнародної діяльності Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу!

Міжнародне стажування «European and Polish system of higher education: practice, experience, innovative learning methods» («Європейська та польська системи вищої освіти: практика, досвід, інноваційні методи навчання») відбувалось на базі Університету Економіки в Бидгощі (Республіка Польща) у форматі онлайну та активної розмови з представниками університету (25.05.2020.- 28.05.2020.).

Під час стажування усі учасники мали унікальну можливість ознайомитись з принципами безперервного навчання як основи європейської системи освіти, на прикладі структури університету; особливостями процессу навчання в Польщі на прикладі організації навчального процессу в WSG (інноваційні методи навчання; дуальна система навчання; платформа дистанційного навчання ONTE та on-line технології); особливостями створення та функціонування в університеті Технологічного Інкубатора як ефективного інструменту для навчання та розвитку підприємництва серед молоді. Учасники стажування також ознайомились з досвідом реалізації європейських освітніх проєктів на прикладі ERASMUS+, Молодіжний волонтаріат – Європейський корпус солідарності, COPERNICUSта ін. Дякуємо за подяку нашому колективу, а також за безцінний досвід, цікаву інформацію, практичні навики в написанні проєктів! Сподіваємось на подальшу співпрацю!

Вітаємо Марину Борисівну та бажаємо наснаги і подальших професійних успіхів та зростання!


Translate