ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС ТВОРЧО ОБДАРОВАНОЇ МОЛОДІ «ПОДІЛЬСЬКА ЛІРА – 2020»

ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС ТВОРЧО ОБДАРОВАНОЇ МОЛОДІ «ПОДІЛЬСЬКА ЛІРА – 2020»

05 червня 2020 року в режимі онлайну відбувся ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС ТВОРЧО ОБДАРОВАНОЇ МОЛОДІ «ПОДІЛЬСЬКА ЛІРА – 2020». Таланти Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу майстерно змагались за кубок “Подільської Ліри – 2020”.

Цьогоріч фестиваль-конкурс було приурочено до Дня народження Коледжу! Здавалося, що в умовах карантину це неможливо. Однак наші студенти нам довели, що в форматі on-line, з дотриманням карантинних вимог та з використанням платформи ZOOM, НЕМАЄ НІЧОГО НЕМОЖЛИВОГО! Емоції і посмішки, сльози щастя, неймовірний креатив, яскраві відеоролики і сучасні виступи та, навіть, творчі БАТЛИ!!! – все це про “Подільську Ліру 2020”! З впевненістю можна сказати – МИ КРУТІ!!! І студенти коледжу довели, що ми готові до сучасних викликів і нових форматів! Завдяки вам, студенти, ми переконуємось, що Подільський коледж є сучасним потужним навчальним закладом вищої освіти. Тож вітаємо призерів “Подільської Ліри 2020”: І місце отримали: Творчий колектив спеціальності “Економіка” і Творчий колектив спеціальності “Психологія”; ІІ місце – Творчий колектив спеціальності “Соціальна робота”; ІІІ місце – Творчий колектив спеціальності “Облік і оподаткування”. А ще організатори фестивалю-конкурсу підготували багато крутих нагород та сюрпризів для студентів коледжу, журі та усіх присутніх на заході!

Висловлюємо найщиріші слова подяки членам журі фестивалю-конкурсу творчо обдарованої молоді “Подільська Ліра – 2020”: Людмилі Степанівні Ванюзі, професору кафедри театрального мистецтва ТНПУ ім. В.Гнатюка, кандидату мистецтвознавства, доценту, заслуженому діячу мистецтв України; Івану Григоровичу Головатюку, артисту-ляльководу Тернопільського обласного академічного театру актора і ляльки; Елеонорі Богдані Атаманчук, студентці факультету мистецтв ТНПУ ім. В.Гнатюка та ТНЕУ, солістці Народного театру пісні “Для тебе”. Бажаємо вам наснаги, здійснення мрій, неймовірних успіхів та творчих перемог! Дякуємо членам журі за справедливість і виваженість у прийнятті рішень та суддівстві, сподіваємось на подальшу співпрацю! Щирі вітання натхненному ініціатору створення в Подільському коледжі ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ ТВОРЧО ОБДАРОВАНОЇ МОЛОДІ «ПОДІЛЬСЬКА ЛІРА – 2020» Мар’яну Миколайовичу Тріпаку, директору коледжу, к.е.н., доценту, заслуженому працівнику освіти України за чудову інноваційну ідею, яка сприяє розвитку молоді та згуртовує студентство навколо ідеї творчого зростання ініціативної молоді міста! Бажаємо успіхів у реалізації Ваших неймовірних проєктів і ідей, міцного здоров’я та натхнення! Щиро дякуємо за ефективну організацію Ірині Леонтіївні Гуменюк, к.е.н., заступнику директора з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності, а також організаційному комітету і бажаємо подальших успіхів та успішної реалізації Ваших неймовірних проєктів.

Щиро дякуємо усім, хто долучився до організації та підготовки творчих номерів команд спеціальностей для участі у ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ ТВОРЧО ОБДАРОВАНОЇ МОЛОДІ «ПОДІЛЬСЬКА ЛІРА – 2020». Щиро вітаємо усіх студентів, які брали участь у підготовці та у виступах на заході. Ви – талановиті, креативні, щирі, сміливі та обдаровані! Ми пишаємося вами! Бажаємо вам успіхів у всіх ваших починаннях, віри в себе і здійснення мрій! Вітаємо!


Translate