ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДИ

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДИ

22 березня уся світова спільнота відзначає Всесвітній день води під гаслом: «Вода для всіх». Уперше ідея проведення Всесвітнього дня води прозвучала на Конференції ООН з охорони довкілля, що відбулася в 1992 році в Ріо-де-Жанейро. Відтоді, Всесвітній день води святкується щорічно.
Цей непростий коронавірусний час нагадує нам про потребу берегти здоров’я і також довкілля, від якого наше здоров’я залежить.
Вода – наш найдорожчій ресурс. Без неї неможливе існування жодної форми живих істот – рослин, тварин, бактерій. Ми – люди – також не проживемо без води, бо наше тіло на 8️⃣0️⃣% складається з цієї унікальної речовини.
☝️ Тому акцентуємо увагу на дбайливому ставленні до водних ресурсів, бо, на жаль, з кожним роком на планеті ? використовується все більш неякісна вода ?.
Якісна вода – це основа Вашого здоров’я, майбутнє Ваших дітей❗️

Хоча 2020 рік вніс свої серйозні корективи до планів багатьох мешканців планети, але, навіть, в режимі ізоляції, ми не можемо прожити без води.
Ми усі з дитинства пам’ятаємо фразу «мийте руки», але завжди недооцінювали її значення, і сьогодні, коли нам всім радять мити руки, пити багато води, робити вологе прибирання, навіть неможливо уявити собі, як усе це можна робити без води.
Вода – це наша гігієна, наше здоров’я і взагалі наше життя!!!
Не забуваймо про воду!
Бережімо її, адже вона потрібна нам усім і зараз і потім!!! Почніть зміни із себе та збережіть воду!


Translate