В Подільському спеціальному навчально-реабілітаційному соціально-економічному коледжі відбулось урочисте відкриття та освячення сучасної конференц-зали Коледжу

В Подільському спеціальному навчально-реабілітаційному соціально-економічному коледжі відбулось урочисте відкриття та освячення сучасної конференц-зали Коледжу

    10 березня, в Подільському спеціальному навчально-реабілітаційному соціально-економічному коледжі відбулось урочисте відкриття та освячення сучасної конференц-зали Коледжу.

    У тісній співпраці з меценатами закордону та у рамках проєкту створення безбар’єрного середовища у Коледжі, з урахуванням особливих освітніх потреб та в інтересах молодих людей з числа маломобільних груп населення (які переміщуються на візках та ходунках) стало можливим створення якісно нового сучасного безбар’єрного освітнього середовища для студентства Коледжу.

    Урочисто відкрили конференц-залу, перерізавши стрічку, Сімашкевич Михайло Євстафійович, міський голова Кам’янець-Подільської міської ради; Тріпак Мар’ян Миколайович, директор Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу, к.е.н., заслужений працівник освіти України; та ініціативна молодь Коледжу – Бурла Олександр, студент групи Е-31, Голова Студентської ради; й Бакуменко Катерина, студентка групи С-21.

   На урочистостях також була присутня Мельничук Яна Сергіївна, керуюча справами виконавчого комітету міської ради, студенти та викладачі коледжу.

    Михайло Євстафійович відзначив високий рівень професіоналізму директора Коледжу, значний розвиток закладу та вручив директору коледжу Тріпаку Мар’яну Миколайовичу відзнаку “За заслуги перед міською громадою”. Після вітальних слів гостей та Голови Студентської ради Олександра Бурли настоятель храму Святого Іоанна Богослова Української православної церкви, Отець Юрій освятив конференц-залу та звернувся до усіх присутніх із настановчим словом.

    Щиро вдячні усім, хто долучився до створення зали, за таку красу, за сучасний та крутий дизайн, доступність та безбар’єрне середовище для нашої талановитої молоді. Висловлюємо вдячність Михайлу Євстафійовичу за високу оцінку роботи нашого закладу та директора коледжу.

    Вітаємо Мар’яна Миколайовича з почесною нагородою та бажаємо успіхів і натхнення у реалізації Ваших інноваційних планів та проєктів

    Багато особливих подій та заходів тепер проходитимуть в новій конференц-залі завдяки підтримці та вірі авторів проєкту та наших дорогих меценатів й натхненних наставників і наставниць.

    Слава Україні! Героям Слава!


Translate