Всеукраїнське науково-педагогічне підвищення кваліфікації з резильєнтності

Всеукраїнське науково-педагогічне підвищення кваліфікації з резильєнтності

Навчально-реабілітаційний заклад вищої освіти «Кам’янець-Подільський державний інститут»
Центр українсько-європейського наукового співробітництва 

Всеукраїнське науково-педагогічне
підвищення кваліфікації

ФОРМУВАННЯ РЕЗИЛЬЄНТНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ
ЗДОБУВАЧА ОСВІТИ В ПЕРІОД ТРАНСФОРМАЦІЙ, СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ
ТА КРИЗОВИХ СТАНІВ СУСПІЛЬСТВА

3 липня – 13 серпня 2023 року

Завантажити інформаційний лист
Програма всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації

До участі у всеукраїнському науково-педагогічному підвищенні кваліфікації запрошуються педагогічні працівники закладів дошкільної, загальної середньої, фахової передвищої та вищої освіти, батьки, психологи, соціальні працівники, представники адміністрацій закладів освіти, а також усі, хто цікавиться проблемою соціально-психологічної підтримки здобувачів освіти, особистісного та професійного розвитку молоді в період трансформацій, сучасних викликів та кризових станів суспільства, підтримки стійких тенденцій сталого розвитку різних сфер життєдіяльності соціуму в період війни.

Слухачі курсу отримають важливі теоретичні знання з питань організації взаємодії учасників освітнього процесу в умовах кризових станів суспільства, педагогічної та психологічної освіти, інформацію про соціо-психологічні та педагогічні методи формування резильєнтності у здобувачів освіти, корекційні методи, техніки, прийоми та інструменти взаємодії і комунікації.

Програма підвищення кваліфікації сприятиме розвитку вмінь стійкості та, зокрема, стресостійкості в умовах війни, створення сприятливого освітнього середовища, налагодження комунікації між учасниками освітнього процесу, навичок самопізнання та самодіагностики в період стресу та виходу зі стресу, дасть практичні рекомендації з організації відповідної освітньої діяльності.

Кожен учасник підвищення кваліфікації отримає сертифікат та збірник тез науково-методичних доповідей в електронній формі.

Навчальне навантаження становить 6 кредитів ECTS (180 годин) і розподіляється по 6 годин кожен день протягом 6 робочих тижнів.

ЧЛЕНИ ОРГАНІЗАЦІЙНОГО КОМІТЕТУ:

Тріпак Мар’ян Миколайович – кандидат економічних наук, доцент, заслужений працівник освіти України, ректор НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут»;

Палилюлько Оксана Михайлівна – кандидат історичних наук, в.о. керівника Навчально-наукового інституту соціо-психологічної діяльності та реабілітації НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут»;

Столяренко Ольга Борисівна – кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри соціальної роботи, психології та соціокультурної діяльності імені Т. Сосновської, в.о. завідувача кафедри соціальної роботи, психології та соціокультурної діяльності імені Т. Сосновської НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут»;

Жиляк Наталія Вікторівна – кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри соціальної роботи, психології та соціокультурної діяльності імені Т. Сосновської НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут»;

Власенко Юліана Костянтинівна – кандидат політичних наук, викладач кафедри соціальної роботи, психології та соціокультурної діяльності імені Т. Сосновської НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут»;

Волощук Марина Борисівна – викладач кафедри соціальної роботи, психології та соціокультурної діяльності імені Т. Сосновської НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут».

АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ:

Організаційний комітет всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації забезпечує анонімне якісне рецензування кожних тез доповіді. Усі подані тези доповідей перевіряються на наявність плагіату за допомогою програмного забезпечення StrikePlagiarism.com від польської компанії Plagiat.pl.

У МЕЖАХ ЗАХОДУ ПЕРЕДБАЧЕНО ПРОВЕДЕННЯ ТРЬОХ ОНЛАЙН-ЛЕКЦІЙ НА ПЛАТФОРМІ ZOOM:

13 липня о 14:30 відбудеться лекція на тему «Ментальне здоров’я в умовах постійного стресу». Спікер – Власенко Юліана Костянтинівна, кандидат політичних наук, викладач кафедри соціальної роботи, психології та соціокультурної діяльності імені Т. Сосновської НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут».

20 липня о 14:30 відбудеться лекція на тему «Формування психологічної стійкості: техніки самодопомоги у важкі часи». Спікер – Жиляк Наталія Вікторівна, кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри соціальної роботи, психології та соціокультурної діяльності імені Т. Сосновської НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут».

27 липня о 14:30 відбудеться лекція на тему «Формування комунікативних компетентностей в умовах іншомовної комунікації та мультикультуралізму». Спікер – Волощук Марина Борисівна, викладач кафедри соціальної роботи, психології та соціокультурної діяльності імені Т. Сосновської НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут».

Посилання на онлайн-лекції будуть надіслані всім учасникам  після сплати за участь. Онлайн-лекції будуть збережені.

ПОРЯДОК РЕЄСТРАЦІЇ:

Форма участі – дистанційна.

Учасникам необхідно до 30 червня 2023 року (включно):

1) Заповнити заявку;

2) надіслати відскановану копію квитанції про сплату організаційного внеску (координатор направить вам реквізити після того, як Ви заповните заявку) на електронну адресу advanced_training@cuesc.org.ua.

Зверніть, будь ласка, увагу!

З 3 липня по 13 серпня 2023 року (включно), упродовж підвищення кваліфікації, учасники надсилають на електронну адресу advanced_training@cuesc.org.ua тези науково-методичної доповіді.

Тема листа: Підвищення кваліфікації з резильєнтності.

ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ ВНЕСОК:

  1. Організаційний внесок учасника становить 800 грн. Для членів Центру українсько-європейського наукового співробітництва організаційний внесок становить 600 грн. (ознайомитися з інформацією, як стати членом ЦУЄНС, можна за посиланням).
  2. Зверніть увагу на те, що підвищення кваліфікації одноосібне. Сплата внеску за тези, написані в співавторстві, здійснюється кожним учасником, незважаючи на співавторство.
  3. Реквізити для оплати будуть надані координатором після заповнення заявки. Авторам необхідно перерахувати кошти за наданими реквізитами та відправити копію квитанції координатору.
  4. Збірник тез науково-методичних доповідей і сертифікати будуть надіслані учасникам на електронну адресу, вказану в заявці, після 29 вересня 2023 року.

ЗАБОРОНА ВИКОРИСТАННЯ НАУКОВИХ ПРАЦЬ КРАЇНИ-ОКУПАНТА:

Звертаємо увагу авторів на те, що тези доповідей приймаються виключно українською та англійською мовами! Забороняється цитування в тексті та внесення до бібліографічних списків тих джерел, які опубліковані російською мовою в будь-якій країні, а також джерел іншими мовами, якщо вони опубліковані на території росії та білорусі.

КОНТАКТИ:

Центр українсько-європейського
наукового співробітництва
Контактна особа: Лящова Анастасія Олександрівна – координаторка всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації.

Телефон: + 38 (095) 653 40 42
Email: advanced_training@cuesc.org.ua
Електронна сторінка: cuesc.org.ua
Facebook: facebook.com/cuescinfo
YouTube: youtube.com/channel/cuescinfo


Translate