Колективна монографія з резильєнтності (м. Рига, Латвійська Республіка)

Колективна монографія з резильєнтності (м. Рига, Латвійська Республіка)

ISMA University of Applied Sciences
Навчально-реабілітаційний заклад вищої освіти
«Кам’янець-Подільський державний інститут»

Колективна монографія

РЕЗИЛЬЄНТНІСТЬ: ОСНОВНІ ВИКЛИКИ ТА
РОЗВИТОК КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ ФОРМУВАННЯ
РЕЗИЛЬЄНТНОСТІ В ОСВІТНІЙ ПАРАДИГМІ

Дедлайн – 30 червня 2023 року

Завантажити інформаційний лист
Завантажити приклад оформлення розділу монографії українською мовою
Завантажити приклад оформлення розділу монографії англійською мовою

До участі в написанні колективної монографії запрошуються науковці, викладачі та аспіранти, які зацікавлені питаннями резильєнтності. Майбутнє видання стане результатом праці колективу авторів, об’єднаних спільною ідеєю представити підсумки своїх наукових досліджень.

РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ КОЛЕКТИВНОЇ МОНОГРАФІЇ:

Дьякон Роман – доктор технічних наук, професор, академік, президент ISMA University of Applied Sciences;

Тріпак Мар’ян Миколайович – кандидат економічних наук, доцент, заслужений працівник освіти України, ректор Навчально-реабілітаційного закладу вищої освіти «Кам’янець-Подільський державний інститут»;

 

Палилюлько Оксана Михайлівна – кандидат історичних наук, в. о. керівника Навчально-наукового інституту соціо-психологічної діяльності та реабілітації Навчально-реабілітаційного закладу вищої освіти «Кам’янець-Подільський державний інститут»;

Федорчук Віктор Миколайович – кандидат психологічних наук, доцент, професор кафедри соціальної роботи, психології та соціокультурної діяльності імені Т. Сосновської Навчально-реабілітаційного закладу вищої освіти «Кам’янець-Подільський державний інститут»;

Волощук Марина Борисівна – викладач кафедри соціальної роботи, психології та соціокультурної діяльності імені Т. Сосновської Навчально-реабілітаційного закладу вищої освіти «Кам’янець-Подільський державний інститут».

Монографія буде видана європейським видавництвом “Izdevnieciba “Baltija Publishing” (м. Рига, Латвія) та рекомендована до друку вченою радою наукової установи. Якісне незалежне рецензування монографії буде забезпечене трьома рецензентами, прізвища яких будуть вказані у вихідних даних видання. Також монографії буде присвоєно номер ISBN, що дасть можливість авторам узяти участь у колективній науковій праці, опублікованій у країні Європейського Союзу.

Кожному розділу, включеному до колективної монографії, буде присвоєно DOI, що дозволяє авторам знайти свою наукову працю на сайті Open Ukrainian Citation Index (OUCI), який був розроблений фахівцями Державної науково-технічної бібліотеки України за дорученням Колегії МОН України.

Монографія буде розміщена на сайті європейського видавництва “Izdevnieciba “Baltija Publishing” за цим посиланням.

Автори розділу колективної монографії отримають в електронному вигляді макет колективної монографії та сертифікат.

Чому публікація розділу монографії є цінною?

(для виконання ліцензійних умов, на здобуття наукового ступеня доктора та кандидата наук,
для присудження ступеня доктора філософії,
для молодих учених)

ДІЗНАТИСЯ

КЛЮЧОВІ ДАТИ:

Прийом заявок та статей для публікації в монографії: до 30 червня 2023 року (включно).

Відповідь про прийняття матеріалів: протягом 1–2 робочих днів після отримання матеріалів.

Електронна розсилка макету монографії та сертифікату: після 15 вересня 2023 року.

ПОРЯДОК РЕЄСТРАЦІЇ:

Для публікації матеріалів у колективній монографії авторам необхідно:

  1. до 30 червня 2023 року (включно) Заповнити заявку та надіслати на електронну адресу ped@cuesc.org.ua наукову статтю на рецензування;
  2. після схвалення статті до публікації надіслати копію квитанції про сплату організаційного внеску.

Тема листа: Колективна монографія з резильєнтності.

ПУБЛІКАЦІЙНИЙ ВНЕСОК:

Відшкодування витрат за коректування, редагування, верстку, адміністрування, присвоєння DOI, розроблення дизайну, перевірку перекладу розділів колективної монографії та друк і передання звітних екземплярів до Латвійської національної бібліотеки складає 1000 грн. за 15–30 сторінок розділу. Якщо стаття більше 30 сторінок розділу, вартість кожної додаткової сторінки – 50 грн. Для членів ЦУЄНС розмір організаційного внеску становить 800 грн. за 15–30 сторінок розділу (ознайомитися з інформацією, як стати членом ЦУЄНС, можна за посиланням).

ОРІЄНТОВНА ТЕМАТИКА МОНОГРАФІЇ:

  1. Резильєнтність: сутність, різновиди, сучасні виклики, фактори та тенденції розвитку компетентностей формування резильєнтності в освітній парадигмі.
  2. Сучасні проблеми підготовки майбутніх фахівців в умовах кризових станів суспільства: міжнародний та національний виміри.
  3. Інформаційний простір та наративи війни: формування резильєнтних компетентностей особистості.
  4. Розвиток резильєнтності здобувачів освіти у сучасному інклюзивному освітньому просторі в умовах війни та глобальних викликів.
  5. Цілісна модель психічного здоров’я як пріоритет системи ЗВО в період відновлення країни.

АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ:

Редакційна колегія забезпечує анонімне якісне рецензування кожного поданого розділу до монографії. Усі подані розділи до монографії перевіряються на наявність плагіату за допомогою програмного забезпечення StrikePlagiarism.com від польської компанії Plagiat.pl.

ЗАБОРОНА ВИКОРИСТАННЯ НАУКОВИХ ПРАЦЬ КРАЇНИ-ОКУПАНТА:

Звертаємо увагу авторів на те, що приймаються розділи до монографії українською, англійською та латиською мовами! Забороняється цитування в тексті та внесення до бібліографічних списків тих джерел, які опубліковані російською мовою в будь-якій країні, а також джерел іншими мовами, якщо вони опубліковані на території росії та білорусі.

ПРЕДСТАВНИЦТВО В УКРАЇНІ:

Центр українсько-європейського наукового співробітництва (згідно з підписаним договором про міжнародне співробітництво з ISMA University of Applied Sciences)
Контактна особа: Демченко Крістіна Григорівна  – координатор наукових заходів та проєктів у галузі резильєнтності.
Телефон: +38 (068) 487 24 43
E-mail: ped@cuesc.org.ua
Web-site: www.cuesc.org.ua
Facebook: facebook.com/cuescinfo
YouTube: youtube.com/cuescinfo


Translate